Üniversiteler Arası Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda Büyük Başarı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atletizm Kadın Takımı 8-9 Mart 2022 tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen Üniversiteler Arası Salon Atletizm Türkiye Şampiyonasında takım olarak Türkiye ikincisi olmuştur.

Takımızda bireysel olarak Şerife UYSAL 60m engelli ve 200m yarışlarında Türkiye birincisiMiray Nisa ÜRÜN üç adım atlama yarışında Türkiye üçüncüsüDerya KAYA 3000m yarışında Türkiye üçüncüsüRahime TEKİN ise 800m ve 1500m yarışlarında Türkiye üçüncüsü olarak turnuvada üniversitemizi gururlandırmışlardır.

Takımımız ayrıca bayrak takım yarışlarında 4x200m katogorisinde kadınlarda Türkiye şampiyonu, erkeklerde ise Türkiye üçüncülüğü elde etmiştir.

Takımımız antrenörleri Doç. Dr. Gönül B. İREZ, Öğr. Gör. Kamil ÇETİN ve yarışlarda üniversitemizi temsil eden tüm sporcularımızı tebrik eder, bundan sonraki yarışmalarında başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 22.03.2022 11:25 Okunma Sayısı : 572