Rektörümüzden TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Kabul Edilen Öğretim Elemanlarımıza Teşekkür Belgesi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ar-Ge Üniversitesi olma hedefiyle sürekli gelişerek ve her yıl bir önceki yılı geride bırakarak, başarılarına gün geçtikçe bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. “Girişimciliği” ve “sürdürülebilirliği” kendine vizyon olarak belirleyen MSKÜ, öğrencilerin bireysel gelişimine imkan tanıyan ve katma değer yaratan eğitim sistemiyle ulusal ve uluslararası alanda çalışmalarını sürdürüyor.

Üniversitemiz bu yıl, TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında 2020 yılının 2. çağrı döneminde kabul gören 85 projesi ile bir rekora imza attı.

Spor Bilimleri Fakültesi'de TÜBİTAK’ın en prestijli öğrenci projeleri desteklerinden olan 2209-A Programının 2020 Yılı 2. çağrı döneminde desteklenmeye değer bulunan 4 öğrenci projesi ile bu rekora katkı sağladı.

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Hüseyin Çiçek'in öğrenci projelerinin kabul edilmesinde emeği ve katkıları olan akademik personelimiz için hazırlattığı "Teşekkür Belgeleri" Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın tarafından öğretim elemanlarımıza iletildi.

 

Son Güncelleme Tarihi : 11.06.2021 09:33 Okunma Sayısı : 739

Son Haberler