Rektör Çiçek'ten Fakültemiz Akademik ve İdari Personeline Teşekkür Belgesi

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Hüseyin Çiçek'in Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programları içerisinde alanında ilk ve tek akredite edilen program olmayı başaran Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programının akreditasyon çalışmaları sırasında yoğun emek harcayarak sürece destek sağlayan akademik ve idari personelimiz için hazırlattığı "Teşekkür Belgeleri" Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ali Gürel Göksel, Doç. Dr. Kemal Göral ve  Fakülte Sekreteri Yalçın Demirbilek tarafından Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatma İlker Kerkez'e ve ilgili akademik ve idari personelimize iletildi.

Son Güncelleme Tarihi : 11.06.2021 09:32 Okunma Sayısı : 865