Öğrencilerimizden 2022 Avrupa Okçuluk Şampiyonasında Büyük Başarı

Okçuluk Milli Takımına seçilen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Songül Lök ve Emircan Haney 2022 Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonası'na katıldı.

06-12 Haziran 2022 tarihleri arasında Almanya, Münih’te gerçekleşen 2022 Avrupa Okçuluk Şampiyonası’nda milli sporcumuz Emircan Haney "Makaralı Yay Erkekler" kategorisinde Hollanda’yı 238/230 mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu ve altın madalya kazandı.

Emircan Haney ve eski mezunlarımızdan Yeşim Bostan Uçar'dan oluşan "Makaralı Yay Karışık Takımımız" Avrupa Üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Spor Bilimleri Fakültemiz öğrencisi Songül Lök ve Yeşim Bostan Uçar'ın yer aldığı "Makaralı Yay Kadınlar Takımımız", Estonya’yı 231-226 mağlup ederek Avrupa Üçüncüsü olmuş ve bronz madalyanın sahibi oldu.

Sporcularımızı ve Teknik Ekibimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 15.06.2022 16:38 Okunma Sayısı : 447