MSKÜ Öğrencilerinden Yüzme Şampiyonasında Büyük Başarı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri, 25-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Marmaris’de düzenlenen Marathon Masters Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası ve Marathon Masters Açık Su Yüzme Şampiyonası’nda önemli başarılar elde etti. Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Lale Yıldız Çakır’ın antrenörlüğünü yaptığı; üniversitemizin farklı fakültelerinde öğrenim gören öğrenciler Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’nda, 4 stilde ve çeşitli mesafelerde yarışırken; Açık Su Yüzme Şampiyonası’nda ise 1,5 km ve 5 km’lik yüzme parkurlarında yarıştılar.
Yaş grupları kategorilerinde Turizm Fakültesi öğrencisi Mohammed Abdelrahman bireysel yarışmalardan 4 ikincilik, Eğitim Fakültesi öğrencisi Eylül Tırak bireysel yarışmalardan 2 üçüncülük, Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Alperen Efe Baykara bireysel yarışmalardan 5 birincilik, Sencer Çelikkıran bireysel yarışmalardan 2 birincilik 1 üçüncülük, Selinay Akşit bireysel yarışmalardan 1 ikincilik elde etmiştir. Takım ve bayrak yarışmalarında Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Sena Çimen, Utku Sarı, Çağatay İşçi ve Ulaş Eroğlu birincilik elde etmişlerdir.

Antrenörümüzü ve sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 08.06.2022 11:16 Okunma Sayısı : 454