MSKÜ Kadın ve Erkek Basketbol Takımları Türkiye 1. Ligi Şampiyonu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Faaliyet takviminde yer alan ve Kocaeli Üniversitesi Kampüsü’nde düzenlenen "Basketbol 1. Lig" müsabakaları sona erdi. 4-8 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleşen turnuvada Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ve Uludağ Üniversitesi ile Basketbol 1. Ligi Şampiyonluğu için mücadele etti.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kadın ve Erkek Basketbol takımlarımız tek devreli lig usulüne göre mücadele edilen turnuvada tüm rakiplerini yenerek namağlup şampiyon olarak tamamladı.

Üniversitemiz tarihinde ilk kez Basketbol 1. Lig şampiyonluğu başarısını elde etmesinde emeği olan başta antrenörlerimiz Arş. Gör. Kaan Salman ve Arş. Gör. Görkem Menteş ile tüm sporcularımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 18.04.2022 10:07 Okunma Sayısı : 543