MSKÜ Erkek Tenis Takımı Şampiyon Olarak 1. Lige Yükseldi

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Faaliyet takviminde yer alan ve Sakarya'da  düzenlenen "Tenis 2. Lig" müsabakaları sona erdi. 13-17 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleşen turnuvada Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ve Zonguldak Üniversitesi ile Tenis 2. Ligi Şampiyonluğu için mücadele etti.

Tek devreli lig usulüne göre mücadele edilen müsabakalara 6 sporcu, 1 antrenör ve 1 idareci ile katılım sağlayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Erkek Tenis Takımı, tüm rakiplerini yenerek namağlup şampiyon oldu ve Tenis 1. Ligine yükselme başarısını elde etti.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kadın Tenis Takımı ise 24-29 Nisan 2022 tarihleri arasında Manisa'da düzenlenecek "Tenis 1. Lig" müsabakalarında Süper Lige çıkmak için ter dökecek.

Üniversitemiz Erkek Tenis Takımının 2. Lig Şampiyonu olmasında emekleri olan başta antrenörlerimiz Doç. Dr. T. Osman Mutlu ve Doç. Dr. Mevlüt Yıldız ile tüm sporcularımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.


 

Son Güncelleme Tarihi : 10.05.2022 10:26 Okunma Sayısı : 482

Son Haberler