Kadın Futsal Takımımız Turnuva İkincisi

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Çiğli Kampüsü'nde düzenlenen "Ünilig Salon Futbolu 2. Lig" müsabakaları sona erdi. 7-11/Mart/2022 tarihleri arasında gerçekleşen turnuvada Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi;  Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi ile Ünilig Salon Futbolu 1. Ligine yükselmek için mücadele etti.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kadın Futsal Takımı tek devreli lig usulüne göre mücadele edilen turnuvada, birinci olan Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nin ardından ligi 2. sırada bitirerek ikincilik kupasını kaldırdı.

MSKÜ Kadın Futsal Takımı antrenörü Doç. Dr. Halil Evren Şentürk'ü ve turnuvada üniversitemizi temsil eden tüm sporcularımızı tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 23.03.2022 00:07 Okunma Sayısı : 644