Fakültemizde "TÜBİTAK Öğrenci Projeleri Eğitimi" Etkinliği Prof. Dr. Tuğba Uçma Uysal ve Doç. Dr. Ceray Aldemir'in Katılımıyla Gerçekleştirildi

Fakültemizde, proje üretme kültürünü geliştirmeye yönelik destekleyici faaliyetler kapsamında "TÜBİTAK Öğrenci Projeleri Eğitimi" başlıklı etkinlikte Prof. Dr. Tuğba Uçma Uysal ve Doç. Dr. Ceray Aldemir öğretim elemanlarımızla bir araya geldi.

02.Nisan.2021 Cuma günü saat 12:00'da düzenlenen çevrim içi eğitime Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları yoğun ilgi gösterdi. 35 katılımcının yer aldığı etkinlik; Fakülte Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın ve söyleşinin moderatörlüğünü  yürüten Doç. Dr. Ali Gürel Göksel'in konuşmalarıyla başlarken, Prof. Dr. Tuğba Uçma Uysal; TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı hakkında başvuru süreci, destek kapsamı ve diğer önemli hususlar hakkında bilgiler verdi, Doç. Dr. Ceray Aldemir'de TÜBİTAK BİDEB Başvuru ve İzleme Sistemi hakkında detaylı bilgileri ve tecrübelerini Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanlarıyla paylaştı.

Son Güncelleme Tarihi : 02.04.2021 14:23 Okunma Sayısı : 845