Fakültemizde "TÜBİTAK, AB ve GEKA Projeleri Eğitimi (Sosyal Alanlar)" Etkinliği Prof. Dr. Muammer Tuna'nın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Fakültemizde, proje üretme kültürünü geliştirmeye yönelik destekleyici faaliyetler kapsamında "TÜBİTAK, AB ve GEKA Projeleri Eğitimi (Sosyal Alanlar)" başlıklı etkinlikte Prof. Dr. Muammer Tuna öğretim elemanlarımızla bir araya geldi.

22.Nisan.2021 Perşembe günü saat 12:30'da düzenlenen çevrim içi eğitime Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları yoğun ilgi gösterdi. 45 katılımcının yer aldığı etkinlik; Fakülte Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın ve söyleşinin moderatörlüğünü  yürüten Arş. Gör. Derya Sakallı'nın konuşmalarıyla başlarken, Prof. Dr. Muammer Tuna TÜBİTAK, AB ve GEKA Projeleri Destekleme Programı başvuru süreci, başvuru esnasında dikkat edilmesi gereken noktalar ile diğer önemli hususlar hakkında detaylı bilgileri ve tecrübelerini Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanlarıyla paylaştı.

Son Güncelleme Tarihi : 22.04.2021 14:24 Okunma Sayısı : 709