Fakültemizde "Spor Bilimlerinde Etkili Yayın Süreçleri" Etkinliği Prof. Dr. Hülya Aşçı'nın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Fakültemizde, bilimsel yayınların sayı, etki ve erişilebilirliğini artırmak için planlanan faaliyetler kapsamında "Spor Bilimlerinde Etkili Yayın Süreçleri" başlıklı etkinlikte Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. F. Hülya Aşçı öğretim elemanlarımız ve lisansüstü öğrencilerimizle bir araya geldi.

SCI, SSCI ve SCI-Expanded indekslerinde taranan makaleler ve atıflar açısından Türkiye’nin önde gelen SCI, SSCI ve SCI-Expanded indekslerinde taranan makaleler ve atıflar açısından Türkiye’nin önde gelen isimlerinden biri olan Prof. Dr. F. Hülya Aşçı’nın pek çok makalesi, bildirisi ve atıfı bulunmaktadır. Ayrıca Dr. Aşçı ulusal ve uluslararası düzeyde verilen birçok bilimsel ödüle de layık görülmüştür. 

​​​12 Mart 2021 Cuma günü saat 14:30'da düzenlenen çevrimiçi söyleşiye Spor Bilimleri Fakültesi lisansüstü öğrencileri, öğretim elemanları ve Spor Bilimleri alanının değerli araştırmacıları yoğun ilgi gösterdi. 80 katılımcının yer aldığı etkinlik; Fakülte Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın ve söyleşinin moderatörlüğünü  yürüten Arş. Gör. Derya Sakallı'nın konuşmalarıyla başlarken, Prof. Dr. Hülya Aşçı; Spor Bilimleri alanında bilimsel çalışmalar yapan araştırmacılar için dergi belirleme süreci, dergi seçimi ve dergilerin etki faktörleri hakkında detaylı bilgileri ve tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

Son Güncelleme Tarihi : 29.03.2021 20:26 Okunma Sayısı : 746

Son Haberler