Fakültemizde "Dış Kaynaklı Proje Yazma Eğitimi" Etkinliği Prof. Dr. Kasım Yıldırım'ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Fakültemizde, proje üretme kültürünü geliştirmeye yönelik destekleyici faaliyetler kapsamında "Dış Kaynaklı Proje Yazma Eğitimi" başlıklı etkinlikte Prof. Dr. Kasım Yıldırım öğretim elemanlarımızla bir araya geldi.

17.Haziran.2021 Perşembe günü saat 14:00'da düzenlenen çevrim içi eğitime Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik; Fakülte Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın ve söyleşinin moderatörlüğünü yürüten Doç. Dr. Kemal Göral'ın konuşmalarıyla başlarken, Prof. Dr. Kasım Yıldırım; TÜBİTAK Projeleri ve yurt dışı kaynaklı projelerin başvuru süreçleri, destek kapsamları gibi önemli hususlar  hakkında detaylı bilgileri ve tecrübelerini Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanlarıyla paylaştı.

Son Güncelleme Tarihi : 06.07.2021 10:59 Okunma Sayısı : 806