Fakültemizde "Antrenörlük Yaşamında Karşılaşılan Zorluklar" Etkinliği Sercan Görgülü ve Murat Kaya'nın Katılımlarıyla Gerçekleştirildi

Fakültemizde, Antrenörlük Eğitimi Bölümü Kariyer Günleri Etkinliği kapsamında "Antrenörlük Yaşamında Karşılaşılan Zorluklar" başlıklı etkinlikte Futsal A-Milli Takım Teknik Direktörü Sercan Görgülü ve U-19 Futsal Milli Takım Teknik Direktörü Murat Kaya öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

30 Mart 2021 Salı günü saat 13:00'da çevrim içi (Zoom) olarak düzenlenen etkinliğimize futbol severler, akademisyenler, lisansüstü öğrenciler ve lisans öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

94 katılımcının yer aldığı etkinlikte Antrenörlük mesleğinin geçmiş ve günümüz arasındaki farkları ile yaşanılan zorluklar ve Futsal branşının Türkiye’de başlangıç serüveni ve günümüzdeki durumu ile ilgili bilgiler veren ve tecrübelerini bizlere aktaran değerli konuklarımıza ve katılım gösteren tüm davetlilere teşekkür ediyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 30.03.2021 16:56 Okunma Sayısı : 731