EPDAD Sanal Ziyaret Süreci Tamamlandı

Balıkesir Üniversitesi Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hülya Gür, Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Programları ve Öğretim Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürbüz Ocak; Marmara Üniversitesi Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet İnan, Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Burak Erdinç ASLAN, Pamukkale Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Öğrencisi Muhammed Mücahid KANSIZ ve İstanbul Aydın Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Programı Muhammed Bilal ÇEÇEN'den oluşan EPDAD (Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Kurumu) ekibi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı akreditasyon ziyaretini tamamladı.

Çevrim içi olarak gerçekleştirilen ve üç gün süren (7-8-9 Nisan) ziyaretin son gününde gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına EPDAD Akreditasyon ekibi ile Spor Bilimleri Fakültesi dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kemal Göral, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Gürel Göksel, Bölüm Başkanı - ABD Başkanı Doç. Dr. Fatma İlker KERKEZ ve Fakülte Sekreteri Yalçın DEMİRBİLEK katıldı. Toplantı sonunda programımızın güçlü ve geliştirmeye açık yönlerine ilişkin çıkış bildirimi okundu.

Son Güncelleme Tarihi : 09.04.2021 16:38 Okunma Sayısı : 923