EPDAD 7. Öğrenci Değerlendirici Eğitimi Çalıştayı

Bölümümüz 2. sınıf öğrencisi Eda ALİM 10 Ekim 2024 Perşembe günü çevrim içi ortamda düzenlenen EPDAD 7. Öğrenci Değerlendirici Eğitimi Çalıştayına katılarak sertifika almaya hak kazanmıştır. EPDAD Eğitim Komisyonu ve öğrenci değerlendiricilerinin ortak çalışmasıyla düzenlenen eğitim,  Eğitim Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Gürcu KOÇ' un moderatörlüğünde  Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr Dinçay KÖKSAL' ın açılış konuşmasıyla başlamıştır. Sonraki oturumlarda eğiticiler; Prof. Dr. Gürbüz OCAK, Prof. Dr. Gülsen ÜNVER, Prof. Dr. Sadi SEFEROĞLU, Prof. Dr. Gürcü KOÇ, Prof. Dr. Erdal HAMARTA, Doç. Dr. Gülten GENÇ, Doç. Dr. Alper YORULMAZ, Dr. Öğr. Üyesi. Atilla ÖZDEMİR,  Aslı YAYLACI ve Hilal KARAOĞLAN sunum yapmışlardır. Öğrencimizin değerlendirme takımlarında yer alması için EPDAD takvimi ve programı beklenmektedir.

Son Güncelleme : 15.10.2024 16:43 Okunma Sayısı : 16