Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programımız EPDAD Tarafından Akredite Edildi

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programımız, Yüksek Öğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yetkilendirilen Öğretmenlik Eğitim Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD) tarafından akredite edildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 2021-2025 Stratejik Planı ile birlikte "Eğitim ve Öğretim Süreçlerinin İyileştirilerek Mezun Niteliğinin Artırılması" ekseninde sürdürdüğü çalışmalar neticesinde fakültemizden Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı kalite süreçlerinden başarıyla geçerek, EPDAD tarafından 3 yıllığına akredite edilirken, ilgili kuruluştan Türkiye'deki Spor Bilimleri Fakültesi programları arasında ilk akredite edilen program olmayı da başarmış oldu.

Akreditasyon sürecinin başarılı bir şekilde sonuçlanmasında emekleri olan başta Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatma İlker Kerkez olmak üzere bölümümüzde görev yapan tüm öğretim elemanlarımızı tebrik ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 04.05.2021 15:50 Okunma Sayısı : 808