"Beden Eğitimi Dersinde Kapsayıcı Eğitim" Etkinliği Doç. Dr. Ebubekir Aksay'nın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Kariyer Günleri Etkinliği-4 kapsamında "Beden Eğitimi Dersinde Kapsayıcı Eğitim" başlıklı etkinlikte Doç. Dr. Ebubekir AKSAY öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

19.Mart.2021 Cuma günü saat 12:30’da çevrimiçi (Zoom) olarak düzenlenen etkinliğe etkinliğimize Spor Bilimleri alanında araştırma yapan birçok akademisyen, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda görev yapan beden eğitimi spor öğretmenleri, lisansüstü öğrenciler ve lisans öğrencileri katılım gösterdi.

Beden eğitimi dersinde kapsayıcı eğitim konusunda çok değerli bilgiler veren ve tecrübelerini bizlere aktaran hocamıza ve katılım gösteren tüm davetlilere teşekkür ediyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 29.03.2021 20:18 Okunma Sayısı : 791