Öğrencilerimiz Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Kapsamında Hastalara Refakat Etti

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü öğrencilerimizin her yıl Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikler yerel basında yerini aldı.

Ders kapsamında yapılan etkinlikle ilgili rektörümüz sayın Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK, topluma hizmet eden öğrencilerimize desteklerini açıklayarak; "Öğrencilerin sahip oldukları bilgilerin derste kalmaması ve topluma etki etmesi onların öncelikleri arasındadır. Bu bağlamda birçok faaliyet yapıyoruz. Öğrencilerimiz çevreyle etkileşim içindeler. İleride bir gün onların da bu tür şeylere ihtiyacı olabilir. Evlatlarımızın bu bilince sahip olması beni mutlu ediyor. Vizyonumuz herkes tarafından algılanmış durumda. Öğrencilerimiz hastane içinde yaşlı ve engelli bireyler başta olmak üzere herkesin yardımına koşuyor. Her türlü ihtiyaçlarında onlara yardımcı oluyor. Projelerimizin Muğla içinde değil, ülke genelinde yaygınlaşmasını istiyoruz" dedi.

Danışman öğretim üyeleriyle birlikte Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hastalara refakat eden öğrencilerimiz, henüz mesleki kariyerlerine başlamamış olasalar bile toplumumuza hizmet etmeye başladılar. Kendilerine teşekkür ediyor ve hayatta başarılar diliyoruz. Ülkelerine ve topluma hizmette asla tereddüt etmeyeceklerine inancımızın her daim yüksek olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyoruz.
Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanları

 
Basında çıkan haberler için TIKLAYINIZ


 

Son Güncelleme Tarihi : 03.01.2020 15:32 Okunma Sayısı : 799

Son Haberler