Fakültemiz Öğretim Elemanları Menteşe Spor Lisesi Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı

İlimiz Menteşe Spor Lisesi Müdürlüğünün 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak planladığı kariyer günleri etkinliği 03/05/2024 tarihinde saat 10:00’da Menteşe Spor Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan SAYGIN, Dekan Yardımcısı ve Rekreasyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Süleyman Murat YILDIZ, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kemal GÖRAL, Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanı Fatma İlker KERKEZ ile Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakan ÜNAL katılmıştır. Spor Bilimleri Fakültesi ve Bölümler hakkında bilgilendirme yapılan etkinliğe Spor Lisesi öğretmenleri ve 12. sınıf öğrencilerinden 123 kişi katılmıştır.

Son Güncelleme Tarihi : 06.05.2024 11:38 Okunma Sayısı : 14