Öğrenci Sosyal Etkinlik Belgesi Başvuruları

📢 Öğrenci Sosyal Etkinlik Belgesi Başvuruları 10 Haziran 2022 Cuma günü saat 23.59’a kadar uzatılmıştır.

📢 Detaylar ve Başvuru İçin 👉 https://oseb.mu.edu.tr/

Öğrenci Sosyal Etkinlik Belgesi Nedir?

1- Öğrenci Sosyal Etkinlik Belgesi; öğrencinin sosyal, kültürel, sportif, bilimsel ve sanatsal etkinliklerini içeren belgedir. Bu belge, öğrencinin mezuniyet için başarması gereken dersleri ve ders dışı diğer etkinlikleri içermez.
2- Öğrenciye ait onaylanan etkinlikler, sınıflandırılmış bir şekilde kronolojik olarak ilgili yarıyıl itibariyle Öğrenci Sosyal Etkinlik Belgesinde gösterilir.

Öğrenci Sosyal Etkinlik Belgesi'ne Nasıl Başvurabilirim?

1-
Öğrenci Sosyal Etkinlik Belgesi'ne Üniversitemiz tarafından verilen posta.mu.edu.tr uzantılı mail adresiniz ve şifresi ile sisteme giriş yapabilir.
2- Giriş yaptıktan sonra Öğrenci ana sayfasında bulunan etkinliklere yarıyıl tarihleri içerisinde başvuru yapabilirsiniz.
3- Başvurularınızın değerlendirilmesi için sisteme kanıt belge yüklemelisiniz.
4- Değerlendirme aşamasına gelen başvurularınız ilgili yarıyıl sonunda belirlenen tarihlerde değerlendirilecektir.
5- Değerlendirme sonuçlarını başvuru yaptığınız ekranlarda takip edebilirsiniz.
6- Yarıyıl sonunda değerlendirme sonucu Kabul olan başvurularınız için sistemden Öğrenci Sosyal Etkinlik Belgesi oluşturabilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi : 16.06.2022 13:45 Okunma Sayısı : 459